maandag 14 april 2008

 ”Het wordt LENTE !!! ”

Je zou het zo niet zeggen als je buiten komt, maar toch, de natuur hou je niet tegen. Als je eventjes de tijd neemt om rond U te kijken zie je al mooie bloemen in je tuin. Hier een kleine collectie van Chateau d'Etsenrijk.




Ook de botten aan de bomen kunnen zich niet langer bedwingen.
Onze Catalpas daarentegen slapen nog een beetje verder en wachten de warmere meimaand af vooralleer te ontwaken uit hun diepe winterslaap.
De appelbomen staan al in volle bloei. Moet ik er wel bij vertellen dat dit een gekultiveerde soort is speciaal voor de prachtige bloeiwijze en niet voor de vruchten zelf.

De kerselaars twijfelen nog een beetje, maar weldra zijn ook hun witte bloemekes te bewonderen.

Niet alleen de natuur is ontwaakt , ook mijn baskettende jongens van de landelijke miniemen JR Hasselt zijn wakker geworden. We zijn bezig aan een prima 2de ronde beloond met een finale plaats in de beker van Limburg. Voor meer info : JR Hasselt

Ook de fietsen zijn van stal gehaald en opgepoest. Zoals gewoonlijk was ons eerste tripje naar het schitterend mooie stadje aan de Gete : Zoutleeuw
Ook voor onze hond Dorus lijkt de komende tijd zeer belovend. Hij hoeft nu niet langer passief in zijn hondenkar mee te rijden op onze talrijke uitstapjes. We hebben ons een springer aangeschaft . Met dit toestel aan je fiets kan je hond op een veilige manier met je mee lopen. Een echte aanrader.

Groetjes uit een in bloei staand Limburg.

Geen opmerkingen: